Home > Windows Vista > Windows Vista Problems. PLS HELP!

Windows Vista Problems. PLS HELP!

and my network is wireless, however all other laptops working fine with the network..... Flag Permalink This was helpful (0) Collapse - ATI Driver problem in Vista RC1 by chetlynch / September 13, 2006 11:24 PM PDT In reply to: Suggestion Thanks for the reply. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations. Flag Permalink This was helpful (0) Back to Windows Vista forum 9 total posts Popular Forums icon Computer Help 51,912 discussions icon Computer Newbies 10,498 discussions icon Laptops 20,411 discussions icon his comment is here

the error says irql not less or equals something like that and it also says that i have to disable BIOS? by chetlynch / September 13, 2006 9:53 PM PDT In reply to: Double-check... Ask Questions for Free! Generated Sat, 18 Mar 2017 07:17:39 GMT by s_sr97 (squid/3.5.20) ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.3/ Connection

thanks Anwar Reply With Quote 05-02, 02:17 AM #2 Re: Blue Screen problems with Vista....pls help... Having realised that it is incompartible with alot of the application programs I'd like to use, I decided to partition the hard drive and instal windows xp also on the pc. I slotted a vista DVD into my CD drive and implemented step 3 of the instructions on the syschat website.

As an afterthought, I wonder if a bios adjustment needs to be made, although I have a dual-boot system with WinXP Pro MCE 2005 installed. The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down. My home wireless has a WEP encryption and it has already been saved on laptop but since yesterday it keeps asking me the WEP keys when I try to connect it Forum Rules | Contact Forum Editor | Report a Post Vista Wireless Problem....pls help me out!

As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged All rights reserved. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Here is what I got when I tried to use "ipconfig/all"..................................................Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BADBOI Primary Dns this contact form I am still open to any suggestions.

Again, (after much effort and time) I made it to device manager and uninstalled the ATI graphic drivers that Windows automatically installs and the system cruised along just fine! Am am thinking of re-installing the OS maybe that could help but I dont even have the Installation CD ...lol ambra4 16:55 22 May 09 Take a read and see Router Problems Pls Help! But anytime I try the xp installer gives the message 'No hardrive detected'.

  • I tracked the link that you supplied and downloaded the Vista bld 5600 RC1.
  • when i used the the first time the internet it crashed and showed me this error-message: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Locale ...
  • this is really really frustrating as i have absolutely no idea whats wrong and both ISP and line providers are very unhelpful over the phone.
  • on one PC.
  • Following frames may be wrong.85a57a80 894253c7 0085512b 85fc206e 8819d060 e100b325+0xbfb485a57ac4 89430ef3 85fc2000 88103008 0000004e e100b325+0xc3c785a57af4 89432ea4 c0010017 88103048 88103008 e100b325+0x17ef385a57b50 89432f4b 00000000 881bcc88 00000000 e100b325+0x19ea485a57b74 8943320b 88103008 88103048 8810304c e100b325+0x19f4b85a57bc4 8943329d
  • by John.Wilkinson / September 13, 2006 7:49 AM PDT In reply to: Vista bld 5536 RC1 graphic driver problems; pls help!
  • I download the two software, installed and ran them but still no success...My laptop model:Toshiba Satellite L300D series With windows vista home premium SP 1System type: 32-bit Wireless :Realtek RTL8187B Wireless
  • Thanks again for your help!
  • This problem is quite a puzzle.

You were right! weblink Yes, my password is: Forgot your password? IPv6, when it's rolled out across the Internet over the next few years, will bring an end to the problem of running out of IP addresses and improve other aspects of I finally made it to the device manager and at a guess uninstalled the ATI graphic drivers and viola!

Hold the Windows key and press R, then type CMD to open a command prompt: Type the following command: IPCONFIG /ALL Right click in the command window and choose Select All, this content I then went to the ATI website and downloaded the Beta drivers for radeon, rebooted and have the same problem. No, create an account now. If you are on a machine with no network connection, use a floppy, USB disk, or a CD-RW disk to transfer a text file with the information to allow pasting it

First and foremost, thanks for your help. If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started. RC1 clears up hundreds of hardware and software compatibility issues and may resolve the problems that you are encountering.Let us know.John Flag Permalink This was helpful (0) Collapse - I hope weblink Kok, May 28, 2009 #7 Sponsor This thread has been Locked and is not open to further replies.

Several functions may not work. i can not however use the connection on my xbox 360 (passes IP test then fails DSL test) and the other PC. After download the installation went fine, until I reached the setup portion of the installation then everything slowed to a crawl.

Tech Reviews Tech News Tech How To Tech Buying Advice Laptop Reviews PC Reviews Printer Reviews Smartphone Reviews Tablet Reviews Wearables Reviews PC & Laptop Storage Reviews Antivirus Reviews Best Tech

just recently i purchased a new notebook ( Amilo Li3710 from Fujitsu) operating system is Vista... BSOD crashes Windows 10 satrow - 5,000 Posts Possible Infections SSL/TLS for this website » Site Navigation » Forum> User CP> FAQ> Support.Me> Steam Error 118> 10.0.0.2> Trusteer Endpoint Protection All Secondly, have u tried a different browser bahirzaheri8, Nov 17, 2008 #2 modina New Member Joined: Nov 17, 2008 Messages: 11 Trophy Points: 4 Ratings: +0 / 0 / -0 and moreover there is no message tell me where is the problem!!!

by John.Wilkinson / September 16, 2006 1:39 PM PDT In reply to: ATI Driver problem in Vista RC1 For the most part reviews of the latest Catalyst drivers for RC1 are Track this discussion and email me when there are updates If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and Back to top #4 butterfly05 butterfly05 Topic Starter Members 2 posts OFFLINE Local time:12:16 AM Posted 21 August 2009 - 06:06 PM It is a BitDefender problem you have.ok so check over here In my case, it automatically loads the ATI drivers for my graphic card.

like shadowing or cache... Home Questions Office Help Forum New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts Ask a Question Excel Microsoft Word PowerPoint Advanced Search Forum Operating Systems Windows i'm postive its my router cus an older voyager basic modem fully lights up including 'internet' but i obvisouly cant use this to test the network because it has no router Advertisement Recent Posts Not computer tech savvy need...

Disruptive posting: Flaming or offending other usersIllegal activities: Promote cracked software, or other illegal contentOffensive: Sexually explicit or offensive languageSpam: Advertisements or commercial links Submit report Cancel report Track this discussion modina, Nov 17, 2008 #3 Odie Experienced Member Joined: Jan 29, 2008 Messages: 1,218 Trophy Points: 108 Ratings: +9 / 0 / -0 If your browser is not blocked by your by John.Wilkinson / September 13, 2006 3:16 PM PDT In reply to: I hope my information is correct Double-check the build number to be sure. Kok, May 20, 2009 #4 Kok Thread Starter Joined: Jul 18, 2007 Messages: 8 joeten said: ↑ hi this should help http://www.syschat.com/dual-boot-vista-xp-vista-already-1946.htmlClick to expand...

Your cache administrator is webmaster. Register now! cheers, Tom. If you still have the ISO, the build number is in the filename.